Sjukdom

Om ert barn blivit sjuk så ring eller smsa och meddela oss att ni inte kommer.djursjukhus ullis

Om barnet blir sjukt under dagen meddelar vi er. Det är därför viktigt för oss att vi har aktuella telefonnummer där vi snabbt kan nå er.

När barnet blivit friskt och ska komma tillbaka till dagmamman vill vi att ni ringer senast klockan 12.00 dagen innan barnet kommer tillbaka. 

Om barnet inte har feber och ni anser att ert barn orkar så finns det inget som hindrar att barnet är hos oss. Har barnet feber ska det vara hemma, de ska ha en feberfri dag innan de kan komma tillbaka, annars orkar de inte med tempot. Tänk på att det är mycket jobbigare att vara i en barngrupp än att vara hemma själva med er. Om ett barn verkar ha en infektion på gång, är trött eller hängig, kan en dags vila hemma räcka för att ”mota Olle i grind”. Det är oundvikligt att barnen får infektioner, men orkar barnen så får dom vara hos oss.

Vid magsjuka ska barnet kunna äta och dricka samt ha normal avföring i 48 timmar innan barnet får komma tillbaka till dagmamman. 

Barnet är försäkrat under direkt färd hemifrån till dagmamman under vistelsen hos oss och direkt färd hem igen. information försäkring