Susanne

jag o Nellie

Hej!
Jag heter Susanne Andersson, är gift med Torbjörn och bor i en villa här i Lagga, mittemot Lagga ridskola, vi har tre vuxna barn, Patrik, Erika och Sofia,
samt en liten blandrashund som heter Nellie.

Vid Laggas idrottsplats, Furuvallen, jobbar jag tillsammans med Camilla och tar hand om era barn när er ordinarie dagmamma är ledig eller sjuk.
Runt Furuvallen finns en otroligt fin natur med stora gräsytor och mysig skog där vi gärna vistas.
Jag tycker om att pyssla, spela spel, sjunga och krypa upp i soffan med en bok och läsa högt, barnens behov och önskemål styr till stor del hur dagen ser ut.
Den fria leken ska vi heller inte glömma, den tycker jag är jätteviktig, den främjar barnens fantasi, utveckling och tränar det sociala samspelet mellan barnen.

Jag är utbildad barnskötare och har jobbat med barn sedan 1987, först i flerfamiljsystem och när mina barn var små så fick jag jobb som dagmamma. Jag jobbade 8 år hemma med barngrupp, men när mina egna barn blev större så ville jag ut och prova vingarna på Funbo förskola där jag blev kvar 2 år.
Sedan blev längtan till Lagga och dagmammorna för stor och jag fick erbjudande om att jobba i grupplokalen som en fast punkt för vikariesystemet, och det har jag inte ångrat en dag.
Ni är alltid välkomna att ringa tel 0702964853 eller hälsa på oss i Furuvallen! 🙂